android
  #1  
Old 04-13-2009, 09:16 PM
booblla's Avatar
booblla booblla is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 3
Help Resume Function

I have a D2+ and I found the Resume option in the settings but, I want to know if or will the D2+ have a 'Resume From Last State' function?

I love my D2+ but when I turn it on I want it to pick up from where I left off. I don't want to have to select the function I want every time I turn it on because 99% of the time all I want to do is listen to music when I turn the player on.
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 04-14-2009, 06:54 PM
polar_beer polar_beer is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 2
Default

I have a d2, not a plus, but I'm pretty sure its the same.

The resume function does start from where you last stopped, and you do not need to enable the "resume" in settings everytime. Once its enabled, it's enabled.

However, I do wish the d2 instantly goes into music and starts playing when I turn it on, because afterall, I only use it for music.
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 02:50 AM.