android
  #1  
Old 05-29-2008, 11:39 AM
bhartman36 bhartman36 is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 16
Default Archos 605 Wifi Not Turning On

Hi, Everyone.

I'm having a problem with the 605 Wifi. I got it off Ebay. It was good for the first few days, but now it won't turn on. The green power light comes on, but the hard drive doesn't spin, and the screen doesn't come on.

I've tried hitting the reset button, and I've tried holding the reset button down for as long as a minute, but no dice.

Has anyone heard of this? Is there any remedy, other than sending it back to Archos and praying they honor the warranty, even though I can't give them a receipt from the original purchase?
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 02-22-2009, 03:40 PM
Goblinstomper Goblinstomper is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 5
Default

**BUMP**


Anyone have any clues??? I got the same problem
Reply With Quote

  #3  
Old 02-23-2009, 07:48 AM
Warris Warris is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 78
Default

Make sure its fully charged, once you have done that if its still a problem try accessing the reset tools on the white screen - see the manual for how to do it.
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 04:28 AM.