android
  #1  
Old 01-04-2007, 12:30 AM
Tblove Tblove is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 12
Default Blue screen of Death

I have used my Nano Plus for about 6 months now with no problems.All of a sudden got the blue screen of death when connecting to computer.The screen indicates a bug_code error.The player still works great but can't connect using 2 different computers and a laptop.Can anyone give me a clue to what is going on?
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 01-04-2007, 12:36 AM
ZenChick's Avatar
ZenChick ZenChick is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Jul 2006
Location: Right... Behind... You...
Posts: 7,427
Default

So you're getting BSoD every time you plug in, on all three computers?
__________________
ZenChick - The one them iPod-owners warned you about!
Creative Zen Vision:M 30GB * Creative MuVo N200 1GB * Philips GoGear Vibe 4GB
Resident Linux Geekette ** Got IRC? Look me up on irc.freenode.net #AnythingButiPod
Reply With Quote

  #3  
Old 01-04-2007, 09:06 AM
Tblove Tblove is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 12
Default

I am gettig the Bsod on any computer I try to connect to.
Reply With Quote

  #4  
Old 01-04-2007, 01:05 PM
ZenChick's Avatar
ZenChick ZenChick is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Jul 2006
Location: Right... Behind... You...
Posts: 7,427
Default

Yeah, that's not good. Have you tried a different cable?
__________________
ZenChick - The one them iPod-owners warned you about!
Creative Zen Vision:M 30GB * Creative MuVo N200 1GB * Philips GoGear Vibe 4GB
Resident Linux Geekette ** Got IRC? Look me up on irc.freenode.net #AnythingButiPod
Reply With Quote

  #5  
Old 01-04-2007, 04:42 PM
Tblove Tblove is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 12
Default

I did use several different cables and different usb ports.
Reply With Quote

  #6  
Old 01-04-2007, 07:03 PM
Tblove Tblove is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 12
Default

I did the recovery mode,reinstalled new drivers and firmware and still get the BSOD.Creative is no help.They want me to send it in with $25 because it's over 90 days old.I guess I should have read the warranty a little closer.Oh well,got a new Sansa e250 with a real warranty and very happy with it.Goodby Creative.
Reply With Quote

  #7  
Old 01-05-2007, 01:54 PM
ZenChick's Avatar
ZenChick ZenChick is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Jul 2006
Location: Right... Behind... You...
Posts: 7,427
Default

Well, I'm sorry it didn't work out, but you've found a player that meets your needs and makes you happy, and that's what counts.
__________________
ZenChick - The one them iPod-owners warned you about!
Creative Zen Vision:M 30GB * Creative MuVo N200 1GB * Philips GoGear Vibe 4GB
Resident Linux Geekette ** Got IRC? Look me up on irc.freenode.net #AnythingButiPod
Reply With Quote

  #8  
Old 01-05-2007, 04:37 PM
Tblove Tblove is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 12
Default

Thanks Zenchick.What makes it bad is the player works perfectly.I have music and audio books on it and everything works great,just can't add anything to it.I still want to get it working so I will search untill I find a cure if there is one.
Reply With Quote

  #9  
Old 01-07-2007, 01:34 PM
Tblove Tblove is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 12
Default

If anyone else wants to chime in with any other ideas that would be great.I hate to give up on this player.
Reply With Quote

  #10  
Old 01-09-2007, 08:34 PM
neptune neptune is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 49
Default

I would try manually deleting everything off the player, uninstalling the Creative software off the computer, reinstalling it, restart, use a different usb port and cross my fingers.
Reply With Quote

  #11  
Old 02-10-2007, 09:09 PM
RIO-RIP RIO-RIP is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 8
Default

write down the exact error message and google it. It's hard to figure out what's going on without the exzact error code.
Reply With Quote

  #12  
Old 02-21-2007, 10:11 AM
electrick_eye's Avatar
electrick_eye electrick_eye is offline
Member
 
Join Date: Aug 2006
Location: Iowa
Posts: 288
Default

The E250 pwns the nano, especially now that it's price has dropped.
__________________
College Info Geek
Reply With Quote

  #13  
Old 02-23-2007, 02:44 PM
RIO-RIP RIO-RIP is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 8
Default

Quote:
Originally Posted by electrick_eye View Post
The E250 pwns the nano, especially now that it's price has dropped.
from what i can tell googling quickly, the E250 sells for about $120. - still twice the price of the nano...unless cnet hasn't caught up with current prices?
Reply With Quote

  #14  
Old 12-19-2008, 06:24 AM
James93 James93 is offline
Banned
 
Join Date: Dec 2008
Location: Coming up your stairs
Posts: 27
Default

Hey, dunno why im posting this, probably because im bored in a Music lesson but i've had for about 3 years with no problems :0
Reply With Quote

  #15  
Old 12-19-2008, 07:17 AM
jbc jbc is offline
Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 291
Default

I think you will be happy with the Sansa. I have two San disk players and they have done excellent for me. Outgrew one in terms of storage. Hoping not to have to upgrade again until at july 4th, but let's see, and if and when I do it will msot likely also be a sandisk.
Reply With Quote

  #16  
Old 12-19-2008, 08:44 AM
BobbyRS's Avatar
BobbyRS BobbyRS is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Oct 2007
Location: USA
Posts: 6,575
Default

Although I'm all for posting in one of the most inactive sub-forums here, just please watch the threads that you revive. This thread has been dead for almost 2 years.
__________________
.
~Light travels faster than sound, which is why some people appear to be bright until they speak~

Zen FAQ
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 04:27 PM.