android
  #1  
Old 08-01-2008, 08:56 AM
Kyuu Kyuu is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 1
Default M230 Chinese language pack

Hey y'all. I bought my Chinese relatives some M230's as presents when I came back to China, but I never opened them so I didn't realize they weren't installed with the Chinese language option.

I tried googling for a language pack and found this thread: http://www.anythingbutipod.com/forum...ead.php?t=1988

However, the M230 doesn't have a Record (step 3b) button so I'm lost as to get beyond that step. Any help is very much appreciated.

Also, one of the mp3 players seems to be a little wonky. It won't turn on unless if you first hook it up to computer, and once you turn it off, it won't turn on again unless you do the above. It also seemed to have to lost its sound because you can't hear anything when the songs are playing.

If these have been addressed, sorry, this computer is kind of slow so I tried to look down the page and I didn't see anything addressing these. Thank you!
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 08-01-2008, 09:53 AM
advcomp2019's Avatar
advcomp2019 advcomp2019 is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 4,838
Default

Those steps are are for the e200 and not the m200.

What firmware version do you have on it right now? There is other regions that you could try.
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 04:40 AM.