android
  #1  
Old 07-25-2008, 09:38 AM
jenlc1 jenlc1 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 1
Default Any info would be great!!

I just got a sony mp3 players (NWZ-S615F). I am having problems putting on videos to it. I have tried Winavi and Winff converters with no luck. The message I get with the Winavi is: Cannot copy File: The divice has either stopped responding or has been disconnected.

I have tried all of the usb ports I have on my computer and when i go to my computer the decive shows up. Is there any thing I am doing wrong?

Or any advice I can get to make this work.
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 07-25-2008, 02:08 PM
Aaron11 Aaron11 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 15
Default

I don't have a Sony MP3 player, but I have a Sansa one. I'm not sure how to operate your Sony but maybe, like the Sansa, there's a "USB Mode" or "Mode" under the settings of the player. Select MSC mode if you're on MTP mode, or vice versa. See if that helps.
Reply With Quote

  #3  
Old 07-25-2008, 11:16 PM
The DarkSide's Avatar
The DarkSide The DarkSide is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Feb 2008
Location: Qns Vlg, NYC
Posts: 16,039
Default

This is the FAQ for the A810. Except for a few specs it's all the same for the sony players. Use the link yuki provides and his settings and all will work on your player. Link to thread: http://anythingbutipod.com/forum/showthread.php?t=22120
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 12:09 AM.