android
  #1  
Old 05-28-2008, 01:45 AM
kostependrhs kostependrhs is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 4
Default

I upgraded my s5 's software to version 1.50 (prev 1.07) without copying the config.dat file. Only the S5J.ROM

Everything was fine and RDS still existed.

I decided to re-upgrade to 1.50 but this time copyin both files.
When the upgrade completed, the RDS function dissapeared !
It also dissapeared from the radio menu list.

I downgraded the s5 to v. 1.07. No RDS.
I upgraded again to 1.50. No RDS.

Anybody knows what happens?

Last edited by kostependrhs; 05-28-2008 at 06:38 AM.
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 05-28-2008, 03:30 AM
Andreas's Avatar
Andreas Andreas is offline
Visiting troll from Pocketables
 
Join Date: Oct 2006
Location: Norway
Posts: 2,285
Default

Samsung cut the RDS from the U3 too...god knows why :/
Reply With Quote

  #3  
Old 05-28-2008, 09:50 AM
kostependrhs kostependrhs is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 4
Default

So, how can i succesfully downgrade back to v1.07 ??

I tried it once but no luck...
Reply With Quote

  #4  
Old 06-20-2008, 10:17 AM
Alex9 Alex9 is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2006
Location: Austria
Posts: 9
Default

Same happened to me from original (european) v1.01 to v1.5 korean.
Looks like RDS is only in the european firmware and the secret may be in the paramaters of the config.dat.

There are entries like EU EU UMS (which i hope it means RDS + USB funktionality)
or something like KR KO MTP (which could mean no RDS and only sync with Samsung or MS-MediaPlayer)

I will do some tests just modifying this parameters and boot again .....
I will post the results soon ...

regards

Alex9
Reply With Quote

  #5  
Old 06-26-2008, 08:29 AM
Alex9 Alex9 is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2006
Location: Austria
Posts: 9
Default

Quote:
Originally Posted by Alex9 View Post
Same happened to me from original (european) v1.01 to v1.5 korean.
Looks like RDS is only in the european firmware and the secret may be in the paramaters of the config.dat.

There are entries like EU EU UMS (which i hope it means RDS + USB funktionality)
or something like KR KO MTP (which could mean no RDS and only sync with Samsung or MS-MediaPlayer)

I will do some tests just modifying this parameters and boot again .....
I will post the results soon ...

regards

Alex9
It worked, just use the search for my other post ....
Reply With Quote

  #6  
Old 06-30-2008, 02:13 PM
kostependrhs kostependrhs is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 4
Default

Thanks Alex9 !

I modified the Config.dat file typing EU EU UMS instead of the already existing letters, and now i have version 1.50 with RDS...

Everything seems to be ok.
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 08:39 PM.