android
  #1  
Old 06-27-2008, 05:14 AM
Zerker Zerker is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 3
Default P2 freezed

Hi,
my YP-P2 (KR UMS v5) freezed while using, now i dont know how i should restart it. Is there a quick solution ?

Thanks for the answers
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 06-27-2008, 05:39 AM
Zerker Zerker is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 3
Default

ah, if found out that the reset button is a restart button to
Reply With Quote

  #3  
Old 06-27-2008, 11:54 AM
Dallassallad Dallassallad is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 10
Default

Thanks, My P2 just froze as well. The reset button did the trick.
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 04:46 AM.