android
  #1  
Old 06-21-2008, 12:24 PM
barskir barskir is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 5
Default Black Screen after Format

Hey, I got a mac, and I erased my Sansa e250 with the Disk Utility, in my Leopard OS.

after that, i disconnected the device, and it disappeared on the desktop, but the player showed that it was connected still. so i removed it anyways. so after restart i get a black screen with the wheel on, and that's all.

i can't access the recovery mode too, and just nothing!

can anyone help please?
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 06-21-2008, 12:47 PM
cpchan's Avatar
cpchan cpchan is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: Toronto, Ontario
Posts: 2,012
Default

Quote:
Originally Posted by barskir View Post
i can't access the recovery mode too, and just nothing!
It sounds like you only option is e200tool. Try this at your own risk (please read the links carefully before doing anything):

http://www.anythingbutipod.com/forum...ead.php?t=8953

http://www.anythingbutipod.com/forum...ad.php?t=17040

Also, there is more info here:

http://www.rockbox.org/twiki/bin/vie...nsaE200Unbrick

Charles
Reply With Quote

  #3  
Old 06-22-2008, 10:32 AM
barskir barskir is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 5
Default

well, thanks, these guides are outdated, it took me time to figure out.

i made my own guide

http://fixmysansa.blogspot.com/
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 06:44 AM.