android
  #1  
Old 11-11-2006, 11:17 AM
ShoeLace ShoeLace is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 3
Default Problem with sansa m240

Hello!

Today i bought this mp3 player. I had a EU firmware and i wanted to unlock the radio. So i updated player with American firmware (2.1.0A).
Everything was fine,the radio worked, then i formatted the player (Windows Explorer -> Removable Drive -> Format). Then i got this message on the screen ''Formatting. Do not disconect'':
http://shrani.si/o.php?img2838sma1077886.jpg
I waited for about 30min and the message was still on. (hmmm...) So i pulled the cable from the player .

This is the situation when i connect player in both (MTP,MSC) modes:

-Connecting player with pc in MTP mode:
http://shrani.si/o.php?11077976.jpg

-Connecting player with pc in MSC mode:
http://shrani.si/o.php?21077977.jpg


Here are some pictures from player
http://shrani.si/o.php?img2835sma1077884.jpg
http://shrani.si/o.php?img2836sma1077885.jpg



So jeah...does anyone know how to fix this problem or is the player dead??!!

Thank you!!!!



ps: Please excuse my english
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 11-18-2006, 06:26 AM
tenof26 tenof26 is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 4
Default

yippie

same thing happened here, but with a few differences:

on "boot up of the device" it says initialisation failed :-(
and i cant even get msc mode to work, just says "please insert disk in drive F:"
on mtp, i can access folders, but it says its always full

i can try and reformat, but it goes on forever.

guessing its a bin job?
Reply With Quote

  #3  
Old 12-10-2006, 04:42 PM
Chaberrr Chaberrr is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2006
Location: Hungary, Budapest
Posts: 6
Angry

I try it too, make some radio in my sansa...
I have the same problem, 00MB free space, 00 MB used 852songs, 107 recordings, no MSC mode on my 240. and no "backflashing" to the original fw
But if I plug it on my amplifier, and I turn the volume to max, the radio it's work good, but very very quiet...

so I'm a little bit angry against me... what can i do now?? Go back to the shop and tell them, oh it's work till now until one week, and now it's just go wrong??? hmmm I hope it will be somebody could fix it..

(sorry about my english)
Reply With Quote

  #4  
Old 12-11-2006, 06:50 AM
ShoeLace ShoeLace is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 3
Default

I tried everything about my problem. I even wrote several e-mails to Sandisk tech support. The guy was very kind and he tried to help me with my problem but nothing worked. So i went to the shop and replace the player with new one.
Reply With Quote

  #5  
Old 12-12-2006, 09:18 AM
robertlcc robertlcc is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 2
Default

did you manage to get this sorted or did you have to throw away your unit??
Reply With Quote

  #6  
Old 12-12-2006, 11:14 AM
ShoeLace ShoeLace is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 3
Default

I replaced it with new one. They took the 'old' player.
Reply With Quote

  #7  
Old 12-12-2006, 04:35 PM
Chaberrr Chaberrr is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2006
Location: Hungary, Budapest
Posts: 6
Default

Quote:
Originally Posted by ShoeLace View Post
I replaced it with new one. They took the 'old' player.
I hope my vendor do the same, I bring it back yesterday, but I'm afraid,that they will realise my "hack", and they will say "good bye". They sad this repair process will resort 3 week.
Reply With Quote

  #8  
Old 12-18-2006, 10:50 AM
simplistsims simplistsims is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 11
Default

just say when you turned it on it was like that! :P
Reply With Quote

  #9  
Old 05-15-2008, 01:50 PM
Nightcrawler2 Nightcrawler2 is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 2
Default

damn it ... I've got the same problem .. my sansa it's now death , and i can't go to change it again ) ... but if somebody know ,, how to fix this ... '' with cmd boot ram or that hide partition .... I'm so glad for him is a clever
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 06:38 PM.