android
  #1  
Old 02-18-2008, 11:52 AM
A.z's Avatar
A.z A.z is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: Israel
Posts: 1,349
Unhappy Problem with my sister's Clip...

hi all, i have a prob with my sister's sansa Clip.
the problem is that when i turn the sansa on, i can only see the blue light but not the screen and after couple secs it disappear...
WTF? (could it be like the e200 Blue Wheel Of Death?)

tnx a lot for he helpers!!!
__________________
You got that rainbow feel...
But the rainbow has a beard

My Last.fm
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 02-18-2008, 12:28 PM
advcomp2019's Avatar
advcomp2019 advcomp2019 is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 4,838
Default

What did your sister do to it to cause the problem?
Reply With Quote

  #3  
Old 02-18-2008, 12:29 PM
dfkt's Avatar
dfkt dfkt is offline
Moderator
 
Join Date: May 2006
Location: Vienna, Austria
Posts: 15,330
Default

Empty battery?
__________________
Please don't PM me with questions that can be answered in a forum thread. Don't be an idiot.
My Gear and Reviews | My RMAA Tests | IRC: #anythingbutipod on Freenode | Last.fm | Album Art Exchange | Rockbox | Replaygain
Reply With Quote

  #4  
Old 02-18-2008, 12:34 PM
A.z's Avatar
A.z A.z is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: Israel
Posts: 1,349
Default

@advcomp: she didn't do nothing.
@dfkt: i have reload it for 15 min. and nothing. just that blue light again...
whats the problem?!
__________________
You got that rainbow feel...
But the rainbow has a beard

My Last.fm
Reply With Quote

  #5  
Old 02-18-2008, 12:34 PM
dfkt's Avatar
dfkt dfkt is offline
Moderator
 
Join Date: May 2006
Location: Vienna, Austria
Posts: 15,330
Default

15 minutes isn't enough for getting a decent charge... try again in an hour or two.
__________________
Please don't PM me with questions that can be answered in a forum thread. Don't be an idiot.
My Gear and Reviews | My RMAA Tests | IRC: #anythingbutipod on Freenode | Last.fm | Album Art Exchange | Rockbox | Replaygain
Reply With Quote

  #6  
Old 02-18-2008, 12:35 PM
A.z's Avatar
A.z A.z is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: Israel
Posts: 1,349
Default

will do, dfkt!
__________________
You got that rainbow feel...
But the rainbow has a beard

My Last.fm
Reply With Quote

  #7  
Old 02-18-2008, 12:39 PM
dfkt's Avatar
dfkt dfkt is offline
Moderator
 
Join Date: May 2006
Location: Vienna, Austria
Posts: 15,330
Default

You might also try a reset (holding the power button up for ~15 seconds), or a format, if possible.
__________________
Please don't PM me with questions that can be answered in a forum thread. Don't be an idiot.
My Gear and Reviews | My RMAA Tests | IRC: #anythingbutipod on Freenode | Last.fm | Album Art Exchange | Rockbox | Replaygain
Reply With Quote

  #8  
Old 02-18-2008, 12:59 PM
A.z's Avatar
A.z A.z is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: Israel
Posts: 1,349
Default

i tried reset, didn't work...
how can i do a format?!
__________________
You got that rainbow feel...
But the rainbow has a beard

My Last.fm
Reply With Quote

  #9  
Old 02-18-2008, 01:07 PM
dfkt's Avatar
dfkt dfkt is offline
Moderator
 
Join Date: May 2006
Location: Vienna, Austria
Posts: 15,330
Default

If the Clip is recognized by the computer, then simply format the internal memory - and maybe reload the latest firmware.
__________________
Please don't PM me with questions that can be answered in a forum thread. Don't be an idiot.
My Gear and Reviews | My RMAA Tests | IRC: #anythingbutipod on Freenode | Last.fm | Album Art Exchange | Rockbox | Replaygain
Reply With Quote

  #10  
Old 02-18-2008, 01:12 PM
A.z's Avatar
A.z A.z is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: Israel
Posts: 1,349
Default

did it. still don't work...
i guess we should RMA it...
__________________
You got that rainbow feel...
But the rainbow has a beard

My Last.fm
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 11:42 AM.