android
  #1  
Old 09-12-2007, 10:50 AM
cdeviney cdeviney is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 8
Exclamation C140 Cpr

I tried synching with a different program than I had been using, "Good Sync" in MSC mode, and when I disconected, my C140 wouldn't load past the SANDISK intro screen. I have no idea if the program caused the problem or not.

I did a search for "recovery" in the C100 forum and repeatedly tried all the suggestions. Failure

What worked?

With the battery in, and the unit off, I attached the USB cord, I right clicked on My Computer/Manage/Disk Management...the C140 didn't show up

While keeping the Disk Management screen on the computer, I disconnected the USB cord from the C140 and reconnected to the cord a time or two with the unit turned on, and I was now past the SANDISK screen

Without turning the unit off, I attached the USB cord again, and waited a few seconds and 'poof' it suddenly showed up on the Disk Management screen

Holy cow...I was making progress! I did a full format using FAT32, loaded up using Comodo Backup (free software I use to synch with) and all is right in SanDisk world

I hope this will be helpful to someone else if they think their unit is a goner.
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 01:00 PM.