android
  #1  
Old 01-24-2007, 01:59 AM
Anand Anand is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 1
Default need help forScandisk c140

hi,

1>i am not able view any screen in in c140 model.
2> When i am trying to connect c140 to system using USB, i am getting error as disk doesnt exist or do you want to format it now.
3> c140 is compatible with aaa battery of 1.2v or only compatible with 1.5v aaa battery.

Thanks in advance
Anand
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 01-24-2007, 05:36 PM
jeremybernhardt jeremybernhardt is offline
Banned
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 28
Default I Have A Answer

2. It will not harm to format it. mabye formatting will help the screen issue. ive formatted mine a couple of times so give it a shot it wont hurt.
Reply With Quote

  #3  
Old 05-09-2007, 12:12 AM
shag shag is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 1
Default

i have the same problem... but i can't format the device..
when i swich on the player it works but has no text in menus...
it happened after an attempt to enable radio
Reply With Quote

  #4  
Old 06-11-2007, 12:35 PM
purnachander purnachander is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 1
Default

I too have same problem,the device got just HANGED, not even the device is detected in PC,and I cannot do any operations.....Got sick with this Scandisk Product..
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 04:59 AM.