android
  #1  
Old 01-10-2007, 11:47 PM
SmartAlx SmartAlx is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 3
Default Do any Archos have tempo control?

I'm look for a PMP but I need tempo control. I heard that the Archos Multimedia players have this feature. Can anyone with one confirm this? Which models have it?

If you know of another MP3/PMP that has tempo control could you tell me what they are?

I don't need anything sophisticated like for DJing or anything. I just need rough speeding up/slowing down of music for a dance class.

Thanks.
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 01-11-2007, 01:06 AM
Hairback357 Hairback357 is offline
Banned
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 101
Default

I have the 404 and the av500 and neither do that as far as I know. Sure would come in handy for Podcasts or audio books though.
Reply With Quote

  #3  
Old 01-11-2007, 02:43 PM
CaptainCheese CaptainCheese is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 24
Default

The samsung YH-J70JL has it. They have settings for 0.8x speed, 1.2, and 1.4x speeds.
Reply With Quote

  #4  
Old 01-11-2007, 10:00 PM
Hairback357 Hairback357 is offline
Banned
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 101
Default

I looked again for this setting on my Archos player and it has a speed setting for video but not audio.
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 12:33 AM.