android
  #1  
Old 08-17-2011, 05:08 PM
nobrakes nobrakes is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 2
Default Video and sound out of sync?

Only just discovered the forum - some great info which was lacking in the manual! Didn't realise about the 2gig file size limit for instance.

Anyway my problem is I have a 2 hour video which I've converted from a DVD to mp4 (using prism). On my PC there are no sync issues at all from start to finish with the converted MP4.

On the YP-RO at the beginning of the video it's fine, but about an hour or so in, the sound is slightly out of sync. Is this some strange quirk, or is there a fix for it?

Also I'm looking for a case too (as per the other recent thread). Also how long does the battery last for? Bit surprised I can't replace it.

Cheers!
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 08-19-2011, 11:04 AM
nobrakes nobrakes is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 2
Default

OK problem solved...have converted using AVS which is clearly a much better program. The video and sound are now in perfect sync!

Clearly the RO doesn't like NCH Prism converted videos.
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 06:39 PM.