android
  #1  
Old 10-13-2010, 06:53 PM
JSP62's Avatar
JSP62 JSP62 is offline
Member
 
Join Date: Aug 2006
Location: Boston, MA, USA
Posts: 232
Default Adding new tracks (Initializing)

I have been having an issue when I upload new tracks onto the Sansa(or SD card). I have always the issue of new tracks not showing up. I always goto the 'database' and go through all the options (load to ram, auto update, initialize now, and update now). It never seems to work properly. I even restart my Sansa hoping it would read the tracks again.

I always have to play with it to get the new tracks to show. I have never been to get to work properly.

Perhaps I am doing something incorrectly. If anyone else has this issue or can help me resolve this, I would be greatly.

Thanks
__________________
HOW TO ASK A QUESTION THE RIGHT WAY
POSTING AND YOU
------------------------------------------
With knowledge, comes great power.
With power, comes great responsibility.
With responsibility, comes great wisdom.
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 12-26-2010, 11:31 AM
Aspect Aspect is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2009
Location: Canada
Posts: 22
Default

Well all the tracks I upload to my player seem to always be "untagged" and I have to make a random playlist to view the file titles. Is it not showing up at all? Maybe it's just labelled as "untagged"
Reply With Quote

  #3  
Old 12-26-2010, 12:39 PM
saratoga saratoga is offline
Rockbox Developer / Moderator
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 3,627
Default

^^ If your files aren't tagged, you probably don't want to use the database.
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 11:46 AM.