android
  #1  
Old 09-28-2010, 01:04 PM
Meelis Meelis is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 2
Default P2 icon doesn't show up on My Computer

I recently formated my computer and now when i plug my P2 in, it starts charging nut doesn't show up on My Computer. I can add songs and videos from EmoDio, but i want add some texts too. Please help.
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 10-04-2010, 11:33 AM
Meelis Meelis is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 2
Default

so noone gonna help me?
Reply With Quote

  #3  
Old 06-10-2011, 02:37 PM
MessiVessi MessiVessi is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 4
Default

I've had this problem for quite a while now, as well. I used to be able to just simply go into My Computer, click on the YP-P2 and paste Notes in my lyrics folder. I don't know why it does show up anymore. If anyone out there knows how to make the YP-P2 folder reappear and be explored, please enlighten me. A little help would be much appreciated.
Reply With Quote

  #4  
Old 06-10-2011, 02:37 PM
MessiVessi MessiVessi is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 4
Default

*doesn't show up anymore
Reply With Quote

  #5  
Old 06-10-2011, 02:49 PM
lebellium's Avatar
lebellium lebellium is online now
Samsung Moderator
 
Join Date: Sep 2007
Location: Paris
Posts: 3,604
Default

Is your P2 in MTP or UMS mode?

PS: please click on "edit" to modify your post instead of double posting
__________________
I'm French^^ *GenerationMP3 Samsung Moderator*
Reply With Quote

  #6  
Old 06-12-2011, 10:39 AM
MessiVessi MessiVessi is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 4
Default

I'm not sure - how can I switch between those two modes? I went into 'Settings', but wasn't able to find anything.
Reply With Quote

  #7  
Old 06-12-2011, 10:48 AM
lebellium's Avatar
lebellium lebellium is online now
Samsung Moderator
 
Join Date: Sep 2007
Location: Paris
Posts: 3,604
Default

You can't change it on the player.
You need a computer that recognizes your P2 in "My Computer" to turn your player into UMS: http://www.anythingbutipod.com/forum...ad.php?t=22901
__________________
I'm French^^ *GenerationMP3 Samsung Moderator*
Reply With Quote

  #8  
Old 06-13-2011, 12:08 AM
MessiVessi MessiVessi is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 4
Default

Yes, I've clicked on this forum post before, but I didn't think it applied to me, since I'm using a Windows XP. I'll give it a go, although, I'm not really sure what I'm doing... :-p We'll see.
Reply With Quote

  #9  
Old 06-28-2011, 08:45 AM
bbaasje bbaasje is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 64
Default

I had this problem once, on my XP computer it wasn't showing up.
You can do This computer RMB -> manage and see if it pops up there. give it a drive directory and your done
or
Deinstall emodio see what it does. On a vista computer I didn't even install Emodio and it just pops up like an hdd. to transfer music best way is to use Mediamonkey and select the P2 player. the benefit of this is also that you can send .avi files to the player just rename them as .svi. Good luck
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 01:33 PM.