android
Go Back   abi>>forums > MP3 Players By Brand > Other Brands > TrekStor

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-02-2007, 02:47 AM
fromrussia's Avatar
fromrussia fromrussia is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2007
Location: Tver', Russian Federation
Posts: 9
Unhappy Have I killed my Trekstor Organix using an iPOd power supply?

I have ( or should I say I had?? ) a Trekstor Organix (2MB red) that I want to use for Podcast purposes and listen to it while offroading with my offroad car (The iPod 60 has problems becauseof his harddisc).

I also have a Mac Powerbook G4 using OS/X 10.4.10. Yesterday I attached the player to the Mac. I drew a few podcasts onto the player and they played very good. I also drew an MP3 file from iTunes directly onto the Organix .... it played. Than I attached the player to the iPdod power supply block (sorry my native language isn't English) and listened further. When I detached my headphones the Trekstor shut of and doesn't "move" any longer. He doesnt react on any button pressing.

My question, have I killed my Trekstor electrically ? Don't hope so. Any advice?

Werner
__________________
We are still confused ... but on a higher level ...
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 09-02-2007, 10:38 AM
derf's Avatar
derf derf is offline
Member
 
Join Date: Jun 2007
Location: Montréal, QC, Canada
Posts: 404
Default

All power supplies are different and not interchangeable, unless you are sure that the type of current is the same (DC or AC), the voltage (V) is the same and that the polarities are the same(+/- tip/ring). The numbers of mA determines if it can provide enough current. If any of the 3 things I mentioned are different for the two players, you may have killed it, but I don't know the specs of either.
Reply With Quote

  #3  
Old 09-07-2007, 03:40 AM
fromrussia's Avatar
fromrussia fromrussia is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2007
Location: Tver', Russian Federation
Posts: 9
Talking Trekstor alive ... puh ...

dear all,

My Trekstor Organix hasn't "gone". I had only to reset it with the help of a paper clip. I tried it a few times ... and now it is up and running. I got the advice from the Trekstor support department. They replied within a few days. And now my red player does it. I have the impression that its sound is even better than my iPod 60 GB, but may be that is a subjective feeling. However, now I am happy and thanks in any case for the advice.

W.
__________________
We are still confused ... but on a higher level ...
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 06:34 PM.