android
  #1  
Old 08-14-2007, 07:39 PM
mr_mojo_rising mr_mojo_rising is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 7
Default flash on the 604?

anyone know if there's a chance of getting a plug in for it? I heard that the 605 will be able to play flash (which of course doesn't mean the 604 is going to be capable of it). is it software limitations that don't let the 604 play the format, or is it not fast enough or something? or does archos just not have any interest in making the old player flash capable? i would like to know. not going to buy a new player to play flash videos, but id probably pay for a plugin.
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 08-15-2007, 06:13 PM
2nice 2nice is offline
Member
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 305
Default

The Flash plug-in comes with the Opera web-browser for the 605
so it should be possible maybe with a firmware or software update
Reply With Quote

  #3  
Old 09-05-2007, 07:13 PM
brian017 brian017 is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 3
Default

I don't think they'll make a flash plug-in for the Gen 4 Series unfortunately.

I'm like you; would pay for the plug-in but not a new device.
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 07:01 PM.