abi>>forums

abi>>forums (http://www.anythingbutipod.com/forum/index.php)
-   Sansa Fuze (http://www.anythingbutipod.com/forum/forumdisplay.php?f=163)
-   -   Music dissappeared from Fuze again. (http://www.anythingbutipod.com/forum/showthread.php?t=71746)

jimnms 02-19-2013 10:41 PM

Music dissappeared from Fuze again.
 
I have an 8GB Fuze, and this is the 2nd time this has happened. I only listen to music when driving on the highway. Once a week I make a 100 mile round trip. Two weeks ago I went on a longer overnight trip, ~300 mile round trip. The night before the trip I put some new music on it and charged it up. When I got home I recharged it, and it worked fine last week on my weekly drive.

Today I turned it on and hit play, but nothing happened. I checked the system status screen and it showed 900MB free with 85% battery remaining. I went to the music screen, but it showed no music, playlists or anything else. Luckily I had my backpack which had my Clip+ in it, so I didn't have to spend 2 hours listening to wind and road noise.

I just got home, plugged it in my computer and in either USB mode it reports 900MB free, but when I browse the contents of the storage it has nothing on it. I formatted it and I'm copying my music back on it.

Any idea why everything on it would just disappear?

Tapeworm 02-20-2013 04:51 PM

Have you treied resetting it? Slide the power switch on the side up as if turning it on, but hold it there for 20-30 secs. Release, and then slide it up again momentarily to turn it on. With any luck, it will start up and operate normally.

jimnms 02-21-2013 01:11 AM

That was the first thing tried, but it didn't recover the music.


All times are GMT -5. The time now is 09:33 PM.