abi>>forums

abi>>forums (http://www.anythingbutipod.com/forum/index.php)
-   Archos Generation 4 (http://www.anythingbutipod.com/forum/forumdisplay.php?f=104)
-   -   504 - Buttons won't work (http://www.anythingbutipod.com/forum/showthread.php?t=47107)

trakenite 09-08-2009 03:43 PM

504 - Buttons won't work
 
I'm new here, so I don't know whether, or not, this has been discussed before, but about an hour or two ago my 'ok' button stopped working, for no apparent reason, meaning that I couldn't select anything (I was just about to start listening to a new audiobook I've got). This happened about a week or two ago, and worked fine shortly afterwards.

Is there anyway that I can sort this problem out myself, at home, because I, currently, don't really have the money to send it back to be mended.


Thanks in advance...

Ps, several months ago the left direction button stopped working. but, seeing as the right one is still working, this is no major problem...

1shado1 11-14-2009 09:04 AM

Quote:

Originally Posted by adavaphy73 (Post 409914)
my buttons on my key board microsoft side winder x6 and my mouse logitech G9 wont work i reinstalled there drivers but they dont seem to work they use to work fine i tryed googling the problem but stil no answers my mute button on my keyboard does work but the volume up and down wont work any one know how to solve this?

WTF does any of this have to do with Archos mp3 players? Your other post in the Zune forums, answering a year and a half old question about firmware, with a suggestion of buying the car kit was just as loopy.

Check the dosage on your meds, please, lol.:rolleyes:

jeffslist 12-03-2010 02:46 AM

Archos 504- buttons stopped working
 
My up, down, left, and right buttons just stopped working. Everything else works fine. I can start a video but I can't control the volume or pick the file I want because the only buttons that work are the 'ok' button, menu, and the double forward ( >> ), and the double reverse ( << ) buttons. Did you ever get your problem solved. Any help, please

Quote:

Originally Posted by trakenite (Post 392602)
I'm new here, so I don't know whether, or not, this has been discussed before, but about an hour or two ago my 'ok' button stopped working, for no apparent reason, meaning that I couldn't select anything (I was just about to start listening to a new audiobook I've got). This happened about a week or two ago, and worked fine shortly afterwards.

Is there anyway that I can sort this problem out myself, at home, because I, currently, don't really have the money to send it back to be mended.


Thanks in advance...

Ps, several months ago the left direction button stopped working. but, seeing as the right one is still working, this is no major problem...



All times are GMT -5. The time now is 01:10 PM.